Servicii de consultanță profesionale

Suntem mult mai mult decât furnizori de inputuri agricole. Suntem alături de fiecare client care ne alege, indiferent de stadiul în care se afla, oferindu-i atât know – how și consultanta, cat și susținere în tot procesul sau de creștere.

Am creat în timp o echipa de ingineri și specialiști care pot găsi mereu soluții la orice provocare și metode prin care sa obținem cele mai bune rezultate în cel mai eficient mod.

Bazându-ne pe expertiza noastră, dar și pe experienta de peste 10 ani direct cu fermierii din zona Arges, construim planuri de dezvoltare și creștere de la zero și dezvoltam tehnologii specifice în funcție de cultura, particularități și nevoi.

În agricultura nu poți merge pe soluții la întâmplare. De aceea, bazându-ne pe expertiza noastră, dar și pe experienta de peste 10 ani direct cu fermierii din zona Arges, dezvoltam în permanenta tehnologii noi și inovatoare prin care urmărim eficientizarea costurilor, a procesului agricol și a rezultatelor obținute în câmp.

În selectarea inputurilor și a tehnicilor recomandate ținem mereu cont de particularitățile specifice agriculturii din aceasta zona – de la nevoile solului, clima, boli, dăunători, tipuri de agricultura și cultura, pana la nevoile punctuale ale fiecărui fermier în parte.

Alegerea unei tehnologii creata de profesioniștii AgroZooMarket înseamna atât economie de timp, cat și garanția ca veți obține rezultatele dorite, la cel mai bun preț și cu o profitabilitate maxima a culturii dvs.